Kunstgras

                                                                                                                              

# Kwaliteit
Kunstgras wordt steeds populairder door zijn milieuvriendelijke en onderhoudsarme karakter. Door een goede kwaliteit kunstgras te gebruiken, is het bijna niet van natuurlijk gras te onderscheiden. Daarom is Hoveniersbedrijf Erik Hendriks dealer van Easylawn en Tigerturf Kunstgras. Beide leveranciers hebben producten in het assortiment die van kwalitatief hoogwaardige materialen gemaakt zijn, maar daarnaast ook goed betaalbaar zijn.

# Natuurlijk
Om kunstgras er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien, heeft iedere kunstgrassoort verschillende groentinten en diverse bruin schakeringen. Naast lange grassprieten die naar links en rechts uitsteken, in plaats van strak naast elkaar staande grassprietjes, wordt er ook gewerkt met bruin mosdraad. Bovendien wordt er gezorgd voor een zacht aanvoelende structuur. Hoveniersbedrijf Erik Hendriks heeft diverse voorbeeldsampels, zodat u kunt kijken maar ook voelen welke kunstgrassoort voor uw tuin het meest geschikt is.

 

# Toepassingen
U kunt het zo gek niet bedenken en er kan kunstgras aangelegd worden. Zo kan het toegepast worden in uw tuin, terras of balkon. Maar er zijn ook kunstgrassoorten speciaal voor rondom speeltoestellen of voor de aanleg van sportvelden. 

# Onze speerpunten bij het aanleggen van kunstgras zijn:
   -      Ondergrond: Deze moet stevig en voldoende gedraineerd zijn, zodat het water weg
          kan en er een stabiele ondergrond ontstaat.
   -      Shockpads: Deze zorgen ervoor dat uw grasmat zacht en natuurgetrouw aanvoelt.
          Daarnaast helpen deze shockpads mee aan stabiele ondergrond, zodat gebruiks-
          sporen tot een minimum beperkt worden. Bovendien heeft het gebruik van shock-
          pads het grote voordeel dat een randopsluiting overbodig wordt. 

 

 

                    info@hoveniersbedrijferikhendriks.nl          06-51698597