Nieuws

                                                                                                                             

                                                                                                                         12-01-2016

Erik Hendriks heeft ook dit jaar de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg weer bezocht.
Voorafgaande aan de beurs was er een symposium over onkruidbestrijding. Er werd verteld over de veranderde wetgeving in 2016 met betrekking tot het verbod van gebruik van gif op verhardingen. Wat de gevolgen zijn voor de praktijk, verschillende onkruidbestrijdingsmethoden en de voor- en nadelen van deze verschillende methoden.
Op de beurs hebben bedrijven uit de gehele groene branche zich gepresenteerd. Er waren demonstraties en verschillende presentaties te zien. Hierdoor en door het volgen van het symposium is Erik weer helemaal op de hoogte van de wet- en regelgeving, de nieuwste machines, trends en ontwikkelingen in de branche.

 

                                                                                                                         20-12-2015

"Fijne feestdagen en een groen 2016 gewenst!"

 

                                                                                                                         08-11-2015

   ... NIEUW ... NIEUW ... NIEUW ...

Tegenwoordig zijn het toch de 3D beelden die het meest tot de verbeelding spreken. Daarom heeft Hoveniersbedrijf Erik Hendriks geïnvesteerd in een nieuw tekenprogramma om tuinen te ontwerpen: '3D Tuin Designer'.
Dit tekenprogramma biedt een indrukwekkende visuele presentatie van het tuinontwerp. De beplanting, bestrating, verlichting et cetera worden levensecht weergegeven met behulp van dit programma. Het is zelfs mogelijk om het ontwerp in ieder jaargetijde of door de jaren heen te bekijken.
'3D Tuin Designer' is tijdens de Herfstfair in Wanroij voor het eerst gepresenteerd:

"Vanaf nu is het dus mogelijk om een virtuele wandeling te maken door uw eigen tuin."

 

                                                                                                                         22-09-2015

DEALER VAN EASYLAWN EN TIGERTURF KUNSTGRAS!!

Vanaf heden is Hoveniersbedrijf Erik Hendriks ook dealer van Easylawn en Tigerturf Kunstgras. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw tuin. Van alle soorten kunstgrassen zijn er voorbeeldsamples op voorraad, zodat u kunt kijken maar ook voelen welke soort voor uw tuin het meest geschikt is. Kijk voor meer informatie en mogelijkheden ook op de site van Easylawn: www.easylawn-kunstgras.nl of op de site van Tigerturf: www.tigerturf.nl.

 

                                                                                                                         04-05-2015

"Onze presentatie op de Lenterfair in Haps was een groot succes. We hadden een compleet ingerichtte stand. Zo was er een tuin te zien met verscheidene planten en zelfs een waterornament. Maar ook siertegels, kunstgras en schuttingdelen mochten niet ontbreken. Evenals vele foto's, die het geheel afmaakten. Ondanks het mindere weer op zondag hebben we beide dagen toch een mooi aantal belangstellenden te woord kunnen staan." 

"Wij bedanken alle bezoekers van onze stand en allen die interesse hebben getoond."

 

                                                                                                                         26-04-2015

Hoveniersbedrijf Erik Hendriks staat zaterdag 2 en zondag 3 mei op de Lentefair in Haps. De lentefair is voor zowel beginnende tuinliefhebbers als voor gevorderde tuinfanaten. Zie voor meer informatie www.lentefairhaps.nl. "De laatste puntjes worden op de 'i' gezet en dan ben ik er helemaal klaar voor".

 

                                                                                                                         21-03-2015

"Afgelopen twee weken cursus gevolgd bij Vikamco over kwaliteits-, arbo- en milieuzorg en het resultaat mag er wezen. Ik ben geslaagd voor VOL - VCA! Dus nu is mijn VOL - VCA diploma weer tien jaar verlengd."

 

                                                                                                                         09-02-2015

Het Dames 1 team van Handbalvereniging Bouwcenter Centen HVW wordt gesponsord door Hoveniersbedrijf Erik Hendriks. Zie hier hun nieuwe warmloopshirts:

 

                                                                                                                         29-01-2015

Het filmpje 'Starter van de Maand' staat online:

 

                                                                                                                         22-01-2015

Erik Hendriks heeft gisteren de Tuin Professionaldagen in Sint Oedenrode bezocht. Voor deze dag was hij uitgenodigd bij 's lands grootse boomkweker Van den Berk in Sint Oedenrode. Het thema van dit jaar was: 'Onderscheid Jezelf'. Het ging voornamelijk over onderscheiden met behulp van productinnovaties en het belang van duurzaamheid. Ook stonden er een rondleiding met praktische tips en verschillende demonstraties op het programma. De onderwerpen die Erik gedemonstreerd heeft gekregen, waren:
- Wateropvangsystemen (hemelwater opvangen en in eigen tuin gebruiken)
- Combineren van materialen zoals kunstgras, veranda's, klinkers en tegels
- Aanlegen van een mooie vijver of het helder krijgen van een bestaande vijver
- Geluidwerende groengeluidschermen
- Keramische terrastegels
De dag werd afgesloten met een netwerkborrel. Al met al een zeer leerzame dag!


                                                                                                                         13-01-2015

"Weer een heleboel inspiratie opgedaan en wijzer geworden op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg".


                                                                                                                         12-01-2015

Het nieuwe jaar begint goed! Vandaag is Hoveniersbedrijf Erik Hendriks geïnterviewd en gefotografeerd door de Rabobank als 'Starter van de Maand'. Deze week worden de tuinwerkzaamheden ook nog gefilmd. De foto's en het filmpje volgen zo snel mogelijk.

 

                                                                                                                         15-12-2014
Wij wensen u Fijne Feestdagen

      
   en een GROEN 2015!!!

 

                    info@hoveniersbedrijferikhendriks.nl          06-51698597