Advies

                                                                                                                             
Wilt u iets veranderen in uw tuin, maar weet u nog niet precies wat, Hoveniersbedrijf Erik Hendriks kan u daarbij helpen. Met het juiste advies kan uw tuin er alweer uitzien als nieuw. Erik kan u voorzien van een passend advies over het opknappen van uw huidige tuin, maar vanzelfsprekend ook over een geheel nieuwe tuin. Daarnaast kunt u bij Erik uiteraard terecht voor advies omtrent uw bestaande tuininrichting. Bijvoorbeeld over het juiste moment en de juiste manier van snoeien of het verpoten van planten, over het onderhoud van uw vijver, et cetera.

Na het gewenste advies kan Hoveniersbedrijf Erik Hendriks verder gaan met het aanleggen van uw tuin, met of zonder tuinontwerp, of het onderhouden van uw tuin. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor alleen advisering zonder verdere verplichtingen. Maar mocht u toch meer willen, dan staat Erik graag voor u klaar.

 

                    info@hoveniersbedrijferikhendriks.nl          06-51698597