Ontwerp

                                                                                                                             
Om voor uzelf een betere voorstelling te krijgen van uw nieuwe tuin is het handig om een tuinontwerp te laten maken. Hoveniersbedrijf Erik Hendriks is een innovatief bedrijf en kan u als één van de weinigen een 3D tuinontwerp aanbieden. Het ontwerp biedt een indrukwekkende visuele presentatie van uw nieuwe tuin. De beplanting, bestrating, verlichting et cetera worden levensecht weergegeven.

Al uw tuinwensen en ideeën worden in het tuinontwerp verwerkt. Zodra uw nieuwe tuin in detail is uitgewerkt, kunt u een virtuele wandeling maken door uw eigen tuin. Het is zelfs mogelijk om het in verschillende jaargetijden of door de jaren heen te bekijken.

Het is ook nog steeds mogelijk om een 2D tuinontwerp met pen en papier te laten maken. Bij deze manier van ontwerpen wordt er gespeeld met de diktes van lijnen en kleur-schakeringen om het één en ander tot de verbeelding te laten spreken.

Na het tuinontwerp kan er een beplantingsplan gemaakt worden. In het beplantingsplan worden de planten gedetailleerd weergegeven, zodat u precies weet welke planten er in uw tuin komen.

Ook het maken van plannen voor een beregeningsinstallatie, verlichting en constructie-tekeningen behoren tot de mogelijkheden.

 

                     info@hoveniersbedrijferikhendriks.nl          06-51698597